Hvalpehold

Hvalpehold i Odder

Vi afholder hvalpehold to gange om året. Kurset ligger om onsdagen består af 12 gange og koster 650kr. Næste opstart er i marts 2019. Nærmere information følger når tiden nærmer sig. Skulle i have spørgsmål allerede nu, er i velkommen til at kontakte vores instruktør:

John Levisen
Mail: ljlevisen@hotmail.com
Tlf.: 93959844

 

Hvem henvender hvalpeholdet sig til?

Hvalpeholdet henvender sig til hvalpe i en alder mellem 3-6 måneder.

Hvalpen er i denne periode meget modtagelig for nye indtryk. Det er vigtigt at hvalpen kommer ud og møder andre mennesker og hunde for at sikre, at hvalpen lærer, at verdenen ikke er farlig og hvalpen dermed bliver tillidsfuld og omgængelig.

På hvalpeholdet præsenteres du bl.a. for fordelene ved lystbetonet indlæring og træning, hvilket styrker samarbejdet og tilliden mellem dig og hvalpen.

Hvalpeholdet har ikke noget fastlagt pensum, men instruktøren vurderer fra hold til hold hvad der er behov for. I alle tilfælde vil der dog som minimum blive trænet:

Socialisering 
Hvalpene skal lære at omgås andre hunde. Derfor er der på hvalpeholdet god mulighed for fri leg under opsyn. Imens hvalpen lærer og leger, lærer ejerne at læse hundenes signaler og kropssprog. Det er et uvurderligt redskab til at kunne komme eventuelle fremtidige konflikter i forkøbet.

Indkald
Hvalpen lærer at komme når du kalder

Gå i line
Hvalpen motiveres til at følge sin ejer i løs line

Miljø
For at styrke hvalpens selvtillid og skabe byggestenene for en rolig og robust hund, vil hvalpene have mulighed for at træne på vores Sanseplads

Hvalpen skal være vaccineret, og der skal være tegnet udvidet ansvarsforsikring på hvalpen.