Hvalpehold

Hvalpehold i Odder

Et kursus for ALLE, ikke kun politiet

Kurset indeholder grundlæggende hvalpetræning med bl.a. kontaktøvelser, socialisering, miljøtræning, indkald, lineføring mv.

Hvalpekurset afholdes om søndagen på vores træningsplads, beliggende Rudehavvej 21b, 8300 Odder.

Der starter nyt hold op, søndag den 14. marts 2021 kl. 0900.

Kursusgebyret er 750 kr. for 12 gange og skal betales senest til første træning via bankoverførelse til reg.nr. 2500  konto 3483 635 558 eller på mobile pay til Tina Jakobseb på 21638905. I meddelelse til modtager bedes I skrive ”Hvalpehold” samt jeres navn og mailadresse.

Kvittering for betaling samt vaccinationsattest og forsikringsbevis (både ansvar og udvidet forsikring) SKAL forevises ved første træning.

Skulle I have spørgsmål allerede nu, er I velkommen til at kontakte vores instruktør:

John Levisen
Mail: ljlevisen@hotmail.com
Tlf.: 93959844

I Odder PH vil vi ikke træne med for store hold, hvorfor tilmelding er nødvendig og pladserne bliver besat efter “først til mølle princippet”. Tilmelding foregår igennem John Levisen.

 

 

Hvem henvender hvalpeholdet sig til?

Hvalpeholdet henvender sig til hvalpe i en alder mellem 3-6 måneder.

Hvalpen er i denne periode meget modtagelig for nye indtryk. Det er vigtigt, at hvalpen kommer ud og møder andre mennesker og hunde for at sikre, at hvalpen lærer, at verden ikke er farlig og hvalpen bliver dermed tillidsfuld og omgængelig.

På hvalpeholdet præsenteres du bl.a. for fordelene ved lystbetonet indlæring og træning, hvilket styrker samarbejdet og tilliden mellem dig og hvalpen.

Hvalpeholdet har ikke noget fastlagt pensum, men instruktøren vurderer fra hold til hold hvad der er behov for. I alle tilfælde vil der dog som minimum blive trænet:

Socialisering
Hvalpene skal lære at omgås andre hunde. Derfor er der på hvalpeholdet god mulighed for fri leg under opsyn. Imens hvalpen lærer og leger, lærer ejerne at læse hundenes signaler og kropssprog. Det er et uvurderligt redskab til at kunne komme eventuelle fremtidige konflikter i forkøbet.

Indkald
Hvalpen lærer at komme når du kalder

Gå i line
Hvalpen motiveres til at følge sin ejer i løs line

Miljø
For at styrke hvalpens selvtillid og skabe byggestenene for en rolig og robust hund, vil hvalpene have mulighed for at træne på vores Sanseplads

Hvalpen skal være vaccineret, og der skal være tegnet udvidet ansvarsforsikring på hvalpen.