GØR NOGET GODT FOR DIN HVALPHVALPEHOLD


Et kursus for ALLE, ikke kun politiet, men i høj grad også civile!


Alle elsker hvalpe!


Kurset indeholder grundlæggende hvalpetræning med bl.a. kontaktøvelser, socialisering, miljøtræning, indkald, lineføring mv. 


Hvalpekurset afholdes om søndagen på vores træningsplads, beliggende Rude Havvej 21B, 8300 Odder.


Der starter nyt hold, søndag den 15. august kl. 0900


Kursusgebyret er 750 kr. for 12 gange og skal betales senest ved første træning via bankoverførsel til vores konto, reg.nr. 2500 kontonr. 3483 635 558 eller via mobilepay til Tina Jakobsen, tlf. 21638905. I meddelse til modtager bedes du skrive "Hvalpehold" samt dit navn og mailadresse.


Kvittering for betaling samt vaccinationsattest og forsikringsbevis skal forevises ved første træningsdag.
Hvem henvender hvalpeholdet sig til?


Hvalpeholdet henvender sig til hvalpe i en alder mellem 3 og 6 måneder.


Hvalpen er i denne periode meget modtagelig for nye indtryk, og det er her fundamentet for et godt samarbejde medllem dig og din hund skal skabes.. Det er vigtigt, at hvalpen kommer ud og møder andre mennesker og hunde for at sikre, at hvalpen lærer, at verdenen ikke er farlig og hvalpen bliver dermed tillidsfuld og omgængelig. 


På hvalpeholdet præsenteres du bl.a. for fordelene ved lystbetonet indlæring og træning, hvilket styrker samarbejdet og tilliden mellem dig og hvalpen.


Hvalpeholdet har ikke noget fastlagt pensum, men instruktøren vurderer fra hold til holdt, hvad der er beholv for . I alle tilfælde vil der som som minimum blive trænet:


Socialisering


Hvalpen skal lære, at omgås andre hunde. Derfor er der på hvalpeholdet god mulighed for fri leg under opsyn, Imens hvalpen lærer at lege,, lærer ejeren at læse hundens signaler og krubssprog. Det er et uvurderligt redskab til at kunne komme eventuelle fremtidige konflikter i forkøbet.Indkald


Her lærer hvalpen , at komme når du kalder. Det er enhver hundeejers ønske, at hunden kommer når der bliver kaldt, så vi træner indkald, der styrker hundens lyst til at komme hjem til sin fører.

Gå i line


Hvalpen motiveres til, at følge sin ejer i løs line.

Miljø


For at styrke hvalpens selvtillid og skabe byggestenene for en rolig og robust hund, vil hvalpene have mulighed for at træne på vores sanseplads. Vi vil endvidere gennem øvelser, styrke hundes motorik, hvilket også styrker hundens mod til at bevæge sig i forskellige miljøer.

Alt det andet...


Ud over træningen, får du mulighed for at møde andre "nye hvalpeejere". I får mulighed for at udveksle erfaringer og vores instruktører kan svarer på mange af de spørgsmål, som man står med som hvalpeejer - har min hund øjenbetændelse, hvad gør jeg når hunden har dierra, hvordan træner jeg hunden til at være alene hjemme, hvorfor gør min hund af folk på stien og 1000 andre spørgsmål.

Tilmelding til hvalpehold

John Levisen, er instruktør på hvalpeholdet og skal kontaktes ved spørgsmål og ved tilmelding.

Instruktør:

John Levisen

Telefon: 93959844